Makine İthalatı Nasıl Yapılır

Makine İthalatı Nasıl Yapılır

Makine fiyatları ve Makine İthalatı nasıl yapılır seçenekleri Türkiye yatırımcıları için yeni arayışlara Çinden makine ithalatı konusuna kadar getirdi. Makine üreticileri, makina ithalatı nasıl yapılır sorusuna yanıt vermeyebilir. Ancak makine satıcıları ve makina ithalatçıları nasıl makine ithal edileceğini detaylı anlatabilir.  Çin makine fiyatları ve makine gümrük maliyetleri nakliye bedelleri gibi konularda danışmanlık almanız tavsiye edilmektedir.                                                           

Makine İthalatı, Makine üreticileri Seçimi :

1- Makine ithal etmeden önce bir danışmanlık hizmeti almanız önerilir. Çinden makine ithalatı, danışmanlık için buraya tıklayın ve bize mesaj atın. 

2- Makine üreticileri seçiminde dikkat edeceğiniz şeylerin başında güvenilir mi? Türkiye acentesi veya destek veren temsilcisi var mı? kaliteli makineler mi? sorusunu sorun. Eğer yok ise bizimle temas kurabilir ve tecrübeli ekibimizden ithalat için uygun üretici bulmamızı isteyebilirsiniz.  MakiMart Endüstriyel makineler marketi sizler için Çin Halk Cumhuriyetinde üç personel çalıştırmaktadır. İsterseniz sizin için uygun fiyatlı makina, kaliteli makina, sorunsuz makina bulacaklardır.

Makine İthalat İşlemleri :

1-  Makine seçimi ve makina üretici seçimi yapıldıktan sonra ithalat işlemleri yapılır. İthalat için Makine export sandık şeklinden tutun Lokal indirme bindirme ve ordino ücretlerine kadar profosyonel bir nakliye hizmeti almanız gerekmektedir. Navlun hizmetleri sanıldığı gibi tek taraflı değildir. Üretici tarafında ve alıcı tarafında farklı fiyatlamalar kafanızı karıştırabilir. Bu tür kafa karışıklığı ve naylon acentelerden kurtulmak isterseniz ÜCRETSİZ NAVLUN DANIŞMANLIĞI veriyoruz, en uygun fiyatlı navlun için size iki taraflı bir anlaşma yaptırıyoruz.  Sigorta masrafları dahil en uygun nakliye yöntemini bizim koordinemizle yapmanızı öneririz. İnternette kendi bildiği ucuz sandığı fiyatlarla alışveriş edenlerin malları gümrüklerde satışa sunulur genellikle. Sizlerde bu kervana katılmamak için profosyonel seçimler yapın. Yükünüzü Naylon acenteler sizden binlerce Dolar almadan teslim etmeyebilir. Bunun yasal olarak önüne geçemeyebilirsiniz çünkü uluslararası karasular kanununa tabidir. Ülkenizdeki yasa uluslararası naylon gemi acentelerini çok fazla bağlamaz.

2- Makine gümrükleme işlemleri : Profosyonel bir gümrükleme için işi bilen ve anlayan müşavirler seçilmelidir. MakiMart sizin için anlaşmalı profosyonel makine ekipman gümrük müşaviri sunar. Gümrükleme üzerine kar konularak yapılmaz, müşavirlik ücreti ödenmektedir. Bu nedenle gümrük teklifi almak bizim için mantıksız bir söylemdir. Piyasada makine ithalatı nasıl yapılır denildiğinde gümrükleme çok kolay algılanır ancak öyle değildir. Türkiye yasalarına göre bazı makine ve ekipmanları ithal etmek için TSE uygunluğu ve TSE tarafından atanan kontrolör ücretleri vardır.

3- Yukarıda anlatılan süreçleri gözönüne alarak siz değerli alıcılar için profosyonel Makimart ithalat ve ihracaat platformunu kurduk. Bu sistemde yapacağınız tüm ithalatlarda aklınızda soru işareti kalmaması ve her şeyin net olması için ithal edeceğiniz makinenin proseslerini bizden hazır olarak almanız için tüm süreçlerde ilave kar almıyoruz. Tek kar aldığımız şey üreticinin makinesine eklediği acente payı olan çok düşük bir komisyondan başka bir şey almıyoruz. Bu komisyonlar ise bizim Çin Halk Cumhuriyeti merkezimize üretici tarafından yatırılır ve sizden hiçbir ilave ücret alınmaz.

Makine İthalat Danışmanlığı : Bizim dışımızda ithalat yapmak isteyen müşteriler için makine ithalat danışmanlık hizmetimiz mevcuttur. Cüzi bir komisyon karşılığı Çin de bulunan ekibimiz sizin için gerekli tüm güven-kalite-alternatif makine üreticileri seçeneklerini kullanarak , makine fiyatları ve güvenilir üretici raporu sunar.

Makina İthalatı için Yapılması Gerekenler :

Makine ithalatı nasıl yapılır anlatmaya çalıştık. Makine ithalatı için makimart.com platformu seçilirse yapmanız gereken şey size gönderilen tüm belge ve işlemleri imzalamak, ödemeleri size bildirilen fabrika adresine yatırmak, Gümrük ve nakliye ücretlerini yatırmak ve kurulum için beklemektir. Fabrika kurulumları için size yapılacak tüm hesaplamalara lütfen tüccar zihniyetinin kar alıyorlar düşüncesi ile bakmayınız. Sizden alınan Navlun-Gümrük-Makine bedelleri üzerine makimart.com hiçbir ilave ücret veya hizmet bedeli eklemez. MakiMart sizin için üreticilerin düşük komisyonları ile çalışır. Çin, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Türkiye üzerinden hizmet veren bir Agengy platformdur.

MakiMart Endüstriyel Makine Marketi ve Toptan İthalat ihracat platformu
MakiMart Endüstriyel Makine Marketi ve Toptan İthalat ihracat platformu

Saygı ve sevgilerimizle

MakiMart – CHINA